28461025 633526740372235 496517262 o

Συνήθειες και Κανόνες Αποδεκτής Συμπεριφοράς

Πάντα να φτάνετε και να φεύγετε σαν Ζευγάρι. Δεν θα φανεί πολύ καλό, αν ο ένας εκ του ζευγαριού φύγει νωρίς και ο άλλος μείνει. Αν θελήσει να αποχωρήσει  ο ένας, θα πρέπει να τον ακολουθήσει και ο άλλος.

Να φτάνετε στην ώρα σας. Δεν είναι ότι καλύτερο να εμφανίζεστε αργά στα πάρτι. Τα άλλα ζευγάρια που έχουν ήδη αρχίσει, μπορεί να αισθανθούν αμήχανα βλέποντάς σας να μπαίνετε αργοπορημένοι. Εξάλλου μπορεί να είναι και για σας δυσκολότερο να προσαρμοστείτε. Αν πρόκειται να καθυστερήσετε, ίσως εξαιτίας της κίνησης , τηλεφωνείστε στον οικοδεσπότη και αυτός λογικά θα σας ενημερώσει για το πώς εξελίσσεται η βραδιά. Έτσι ίσως είναι ευκολότερο να μπείτε κι εσείς κατευθείαν στην παιχνίδι.Swingers 2002

Ευγένεια! Αυτός ο τρόπος ζωής είναι γεμάτος ανασφάλειες και αβεβαιότητες. Το να είστε ευγενικοί  μπορεί να διευκολύνει την κατάσταση. Φερθείτε στους ανθρώπους όπως  θα θέλατε να σας φέρονται. Με ευαισθησία, με ευγένεια και  με κατανόηση.

Φιλική Διάθεση! Να είστε φιλικός με όλους ακόμη και αν δεν σκοπεύετε να συνεχίσετε μαζί τους. Μπορεί να ανακαλύψετε ότι έχετε άλλα πράγματα κοινά ή μπορεί να σας συστήσουν σε ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν.

Απαντήσεις σε Προσκλήσεις. Να απαντάτε σε όλες τις προσκλήσεις ακόμη και αν δεν σκέφτεστε να παραβρεθείτε. Είναι πολύ ενοχλητικό να  είσαι οικοδεσπότης και να μην γνωρίζεις πόσοι άνθρωποι θα εμφανιστούν. Απαντήστε με ένα τηλεφώνημα ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, ευχαριστώντας τους για την πρόσκληση.

Μην Πηγαίνετε με Άδεια Χέρια. Τηλεφωνείστε στους οικοδεσπότες  και ρωτείστε τους , αν χρειάζονται κάτι ,αλλιώς πάρτε τους ένα δωράκι.

Πηγαίνετε Προετοιμασμένοι. Πάρτε μαζί σας οτιδήποτε μπορεί να χρειαστείτε. Οδοντόβουρτσα, χτένα, άρωμα, προφυλακτικά, ρόμπα κλπ. Αν διανυκτερεύσετε εκεί, θα τα χρειαστείτε .

Καθαρή και Περιποιημένη Εμφάνιση. Πάντα να παίρνετε μαζί σας μια ρόμπα ή νεγκλιζέ. Μπορεί να την βρείτε πολύ βολική κατά τη διάρκεια της νύχτας. Διατηρείστε  χρήματα, κοσμήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα στο ελάχιστο. Θα  νιώσετε άσχημα και σεις και οι οικοδεσπότες , αν τα χάσετε.

Υγεία και Υγιεινή. Το κυριότερο πράγμα που θα μπορούσε να αποτρέψει τους πιθανούς παρτενέρ σας είναι μια πιθανή άσχημη αναπνοή ή άσχημη σωματική μυρωδιά. Κάντε μπάνιο πριν φύγετε από το σπίτι σας και είναι καλή ιδέα να φρεσκαριστείτε όταν φθάσετε εκεί.

Κάνετε Μόνο ότι σας Διασκεδάζει. Η ουσία είναι να απολαύσετε εσείς και γι’ αυτό το λόγο ακολουθείτε  αυτόν τον τρόπο ζωής. Μην πιεστείτε να κάνετε  κάτι που  δεν σας αρέσει, με κάποιον που δεν σας αρέσει. Να λέτε πάντα ‘όχι’ , αν δεν θέλετε.

Πως και Γιατί να Πείτε Όχι. Ο πιο βασικός και σημαντικός κανόνας στο swinging είναι το δικαίωμα να πείτε ‘όχι’. Ένα απλό και ευγενικό ‘όχι, ευχαριστώ’, είναι το μόνο που απαιτείται. Δεν χρειάζεται να εξηγήσετε, καθώς αυτό  μπορεί να προκαλέσει προβλήματα ή  να πληγώσει. Μην φοβηθείτε να αρνηθείτε, ο καθένας έχει αυτό το δικαίωμα. Αν καταλήξετε να κάνετε πράγματα που δεν θέλετε, μπορεί αυτό τελικά να προκαλέσει περισσότερα άσχημα συναισθήματα και αμηχανία.

Μην Είστε Πιεστικοί. Αν επιθυμείτε ‘παιχνίδι’ με κάποιους, ενημερώστε τους με έναν ωραίο τρόπο πρόσκλησης. Αν αρνηθούν, εξαρτάται απ’ αυτούς. Μην τους ρωτήσετε γιατί, μιας κι αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει αμηχανία και προβλήματα. Αν πουν ‘όχι’, μην επιμείνετε προσπαθώντας να τους μεταπείσετε φλερτάροντάς τους. Δεν θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αλκοόλ. Στους περισσότερους ανθρώπους αρέσει να πίνουν λίγα ποτά στα πάρτυ και το να πιείτε λίγο είναι αποδεκτό, γιατί παρέχει μια καλή κοινωνική βάση γνωριμίας με τους άλλους ανθρώπους και μπορεί να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε. Όμως το να το παρακάνετε δεν είναι καλό, γιατί μπορεί να δυσκολέψει τη φυσική και πνευματική σας απόδοση και είναι αποτρεπτικό για πολλούς. Αν χρειάζεται να πιείτε πολύ για να συμμετέχετε, τότε αυτή η δραστηριότητα δεν είναι για σας.

Να Κάνετε Ασφαλές Σεξ. Από σας εξαρτάται να προστατεύσετε εσάς και τους παρτενέρ σας. Η χρήση προφυλακτικών δεν θα πρέπει να προσβάλλει κανέναν. Δεν αποτελεί κατηγορία αλλά είναι απλώς ένα μέσον προστασίας όλων των εμπλεκόμενων μερών. Όποιος δεν είναι πρόθυμος να χρησιμοποιήσει προφύλαξη, είναι εγωιστής και ανεύθυνος. Παρόλα αυτά, αν όλοι οι συμμετέχοντες συμφωνούν , τότε εξαρτάται από εσάς.

Μην Πάρετε σε Πάρτυ Κάποιον που Δεν Γνωρίζει. Αυτό είναι βέβαια προφανές. Μην πάρετε μαζί σας κάποιον που δεν ξέρει τι ακριβώς πρόκειται να γίνει. Δεν θα προκαλέσει μόνον  αμηχανία σε όλους, αλλά πιθανότατα και περισσότερα προβλήματα.

Μην Πάρετε ‘Εισιτήριο’ σε ένα swinging πάρτυ. ‘Εισιτήριο’ είναι κάποιος που έρχεται μαζί σας απλώς για να σας βάλει μέσα, χωρίς να έχει την πρόθεση να συμμετέχει. Βεβαίως κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να λάβει μέρος αλλά όταν ο ένας από το ζευγάρι συμμετέχει, είναι Fetishαναμενόμενο να συμμετέχει και ο άλλος.

Το Δωμάτιο για Ομαδικό. Όπως λέει και το όνομά του, αυτό το δωμάτιο είναι για ομαδικό σεξ και επομένως, αν θέλετε απομόνωση, μην πάτε στον  συγκεκριμένο χώρο. Αν πάτε τον σύντροφό σας εκεί, να περιμένετε και άλλους να σας συνοδεύσουν. Φυσικά πάντα έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε.

Μην Διακόπτετε την Απόλαυση των Άλλων. Αν βρίσκεστε σε κάποιο χώρο για σεξ, μην ενοχλείτε τους άλλους με παρατεταμένες συζητήσεις. Κάτι τέτοιο μπορεί να αποβεί όχι μόνο  ενοχλητικό, αλλά επιπλέον καταστροφικό για την διάθεση όλων.

Αν σας έχει ζητηθεί  να φέρετε το δικό σας ποτό, τότε να πίνετε μόνο από το δικό σας, εκτός κι αν σας έχουν προσφέρει οι υπόλοιποι.

Μην Γυρνάτε τις Κρεβατοκάμαρες. Μην γυρίζετε από δωμάτιο σε δωμάτιο τραβώντας κουρτίνες ή ανάβοντας φώτα. Ατυχήματα συμβαίνουν και αυτό δεν είναι πρόβλημα αλλά, αν γίνετε γνωστοί για τέτοια συμπεριφορά, τότε μάλλον δεν θα λάβετε πολλές προσκλήσεις στο μέλλον.

Διασκεδάστε. Αυτό ίσως να είναι το πιο σημαντικό. Προσεγγίστε τα πάντα με ανοιχτό μυαλό και θετική διάθεση, πραγματοποιήστε τις φαντασιώσεις σας και διασκεδάστε.

Μιλήστε στους Οικοδεσπότες. Αν κάποιος δημιουργεί πρόβλημα, όπως για παράδειγμα δεν καταλαβαίνει το ‘όχι’, ή γίνεται προσβλητικός, ενημερώστε τους οικοδεσπότες. Θα είναι παραπάνω κι από πρόθυμοι να σας βοηθήσουν.

Τηλεφωνείστε για Ευχαριστώ. Πάντοτε να τηλεφωνείτε ή να γράφετε, για να ευχαριστήσετε. Αφενός μπορεί να βοηθήσει να σας ξανακαλέσουν, αφετέρου πληροφορεί τους οικοδεσπότες ότι διοργάνωσαν ένα καλό πάρτυ.