28461025 633526740372235 496517262 o

Swingers

Η καλή επικοινωνία είναι θεμελιώδης, για να αποφευχθεί  μια απογοήτευση, συχνά μάλιστα θεωρείται καλή ιδέα  να ανακαλύπτεις από πριν τι προσδοκάται και όχι στα τυφλά, για να μην τύχουν δυσάρεστες συναντήσεις.swinging

Συχνά ο ένας εκ του ζευγαριού ενδιαφέρεται για το swinging αλλά δεν έχει ιδέα για το πώς θα αντιδράσει ο άλλος. Από το να κανονίσεις μια συνάντηση και να την αποκαλύψεις ξαφνικά στον/στην σύντροφό σου την τελευταία στιγμή, θα ήταν καλύτερα να κάνεις μια συζήτηση σχετικά με τις φαντασιώσεις του και να δεις πώς θα αντιδράσει, όταν εσύ αναφέρεις τέσσερα άτομα σε ένα σεξουαλικό  σενάριο. Οδηγώντας  προς αυτήν την κατεύθυνση, έχεις περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας.

swingers2

Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο swinging και στην σεξουαλική απάτη, καθώς οι περισσότεροι swingers είναι ανοιχτοί και ειλικρινείς με τους συντρόφους τους και είναι απίθανο να αποδεχτούν ανθρώπους που απατούν τους άλλους,  για να κάνουν σεξ. Η πλειοψηφία της συγκεκριμένης κοινότητας αποτελείται από ζευγάρια με ανάλογες ιδέες και ενδιαφέροντα που τους αρέσει να  τα μοιράζονται. Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί μόνοι άντρες που προσπαθούν να  εισχωρήσουν και είναι συχνό ένας άντρας να εμφανίζεται σε συνάντηση με ζευγάρι μόνος, χρησιμοποιώντας την παλιά, γνωστή δικαιολογία « η σύζυγος δεν μπόρεσε να τα καταφέρει να έρθει». Μόνες ετερόφυλες και αμφιφυλόφιλες γυναίκες είναι γενικά ευπρόσδεκτες στα περισσότερα κλαμπ ενώ μόνοι ετερόφυλοι και αμφιφυλόφιλοι άντρες σε μικρότερη έκταση.  

 

273340 100002344604601_2960922_n

Πολλοί άνθρωποι που ξεκινούν στον κόσμο του swinging προσπαθούν να πείσουν τους φίλους τους να συμμετέχουν. Όμως θα πρέπει να θυμάστε πως ότι είναι διασκεδαστικό και φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό σε σας, μπορεί να μην είναι για αυτούς. Άρα καλύτερα να αναρωτηθείτε, αν είστε πρόθυμοι να ρισκάρετε την απώλεια μιας φιλίας. Ένα άλλο πράγμα που θα πρέπει να υπολογίσετε, όταν ενθαρρύνετε γνωστούς σας να υιοθετήσουν τον συγκεκριμένο τρόπο ζωής είναι πως, αν καταλήξετε να κάνετε σεξ μαζί τους σε τακτά χρονικά διαστήματα, υπάρχει περίπτωση να αναπτυχθούν συναισθήματα που ενδέχεται να οδηγήσουν σε περιπλοκές.

Να θυμάστε πως ο καθένας έχει το δικαίωμα να λέει όχι. Αν συναντήσετε κάποιους και για οποιονδήποτε λόγο δεν τους βρίσκετε κατάλληλους, φανείτε ειλικρινείς και πείτε τους το γιατί, με τον πιο διακριτικό τρόπο. Κι επειδή πρόκειται για μία αμφίδρομη υπόθεση, μην ταραχτείτε ούτε να προσβληθείτε, αν συμβεί και σε σας. Αποτελεί μέρος της διαδικασίας.

Σεξουαλικές δραστηριότητες

Όπως ίσως μαντέψατε, υπάρχουν πολλές σεξουαλικές δραστηριότητες που συνδέονται με το swinging. Μερικές είναι κοινές στα περισσότερα πάρτι, ενώ άλλες μπορεί να διαδραματίζονται σε ένα ειδικά οργανωμένο γεγονός, ώστε να παρέχονται ιδιαίτερα φετίχ.Latex

Αμφισεξουαλικότητα . Άτομα του ίδιου φύλου που έρχονται σε επαφή. Αυτό είναι πολύ πιο συνηθισμένο μεταξύ γυναικών από ότι μεταξύ αντρών αλλά δεν σημαίνει ότι όλες οι γυναίκες το αποδέχονται. Το σεξουαλικό παιχνίδι μεταξύ αντρών είναι εξαιρετικά σπάνιο στην κοινότητα του swinging και συνήθως αποδοκιμάζεται, αν δεν είναι από πριν οργανωμένο και σε ξεχωριστό χώρο.

 Ζευγάρι με ζευγάρι. Αυτή είναι με διαφορά η πιο δημοφιλής δραστηριότητα του χώρου και αποτελεί την καρδιά του swinging. Ένα ζευγάρι ταιριάζει με άλλο, ανταλλάσουν συντρόφους και συνήθως συνεχίζουν τη σεξουαλική δραστηριότητα σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους, για παράδειγμα στο ίδιο δωμάτιο, στο ίδιο κρεβάτι ή ακόμη και αλληλεπιδρώντας με τέτοιο τρόπο που να γίνονται τετράδα.

Ακραίες δραστηριότητες. Αυτές συμπεριλαμβάνουν πράξεις όπως spanking, bondage, sado/masochism και water sports (urination). Η πλειοψηφία αυτών είναι πολύ σπάνια στα περισσότερα πάρτι, εκτός κι αν οι οικοδεσπότες έχουν διαλέξει κάποιο θέμα για τη βραδιά, το οποίο σημαίνει πως θα ενημερωθείτε αρκετά νωρίτερα.

Όργια. Συνήθως ορίζονται από μια ομάδα τεσσάρων ή περισσότερων ανθρώπων που αλληλεπιδρούν σεξουαλικά μεταξύ τους. Ίσως δύο ζευγάρια, ή τέσσερεις και περισσότεροι που μπορεί να ανήκουν σε οποιοδήποτε φύλο.

Τριάδες. Οι τριάδες είναι ο πιο κοινός τρόπος για να ξεκινήσουν τα ζευγάρια το swinging . Πολλά ζευγάρια βέβαια, συνεχίζουν και αφού έχουν εξοικειωθεί αρκετά στο χώρο. Στις τριάδες και τα τρία άτομα μπορεί να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, ή μπορεί οι δύο να ασχολούνται με τον τρίτο.

Ηδονοβλεψία. Αυτό σημαίνει ότι κάποιος παρακολουθεί άλλους να δρουν σεξουαλικά. Αυτό συνήθως επιτρέπεται στα όργια αλλά σε προσωπικές περιπτώσεις όχι. Να θυμάστε ότι θα πρέπει να ρωτήσετε πρώτα, αν τους πειράζει να τους παρακολουθούν.

 

Tips

  • Προσπαθήστε όσο μπορείτε, να ξεχάσετε τις αναστολές σας, τόσο τις σεξουαλικές όσο και τις κοινωνικές. Μπορεί να παρέμβουν στην ευχαρίστηση του παιχνιδιού.
  • Μην περιμένετε να ‘κερδίσετε’ πολλά σε ένα swinging πάρτι, αν δεν είστε προετοιμασμένοι να ‘δώσετε’ πολλά.
  • Μην προσποιήστε ότι είστε κάποιοι άλλοι, να είστε φιλικοί και καλοδιάθετοι.
  • Ένα ζεστό χαμόγελο έχει θετική επίδραση σε όλους.

Κάποιες προτάσεις που αφορούν το swinging

Μείνετε μαζί, όσο αισθάνεστε ότι το χρειάζεστε, αλλά μην μένετε αγκιστρωμένοι ο ένας πάνω στον άλλο, σαν να εξαρτάται η ζωή σας από αυτό, καθώς κάτι τέτοιο μπορεί να δυσκολέψει άλλα ζευγάρια να σας προσεγγίσουν. Καθώς περνάει η ώρα στο πάρτι, μπορεί να εξελίσσεται μια διαδικασία να βγάλετε τα ρούχα σας. Να προχωρήσετε μέχρι το σημείο που θέλετε και αισθάνεστε άνετα. Μπορεί να σας αποδεχτούν, αν επιλέξετε να μείνετε εντελώς ντυμένος, αν και συστήνεται να προσπαθήσετε να εγκλιματιστείτε, όσο είναι δυνατόν. Αν φορέσετε κάτι πιο αποκαλυπτικό, μπορεί να βοηθήσει τους άλλους να σας πλησιάσουν και να αισθανθείτε πιο πολύ μέσα στο κλίμα.

Να είστε ειλικρινείς μεταξύ σας σχετικά με τα συναισθήματά σας. Αν αισθάνεστε ζήλια ή οποιοδήποτε άλλο άβολο συναίσθημα, να το συζητήσετε με τον σύντροφό σας. Αν δεν το κάνετε, μπορεί να εμφανιστεί αργότερα και να είναι πολύ πιο έντονο και καταστροφικό. Μην διστάσετε να κάνετε ερωτήσεις στους οικοδεσπότες ή σε άλλους καλεσμένους. Οι swingers γενικά ενδιαφέρονται να γνωρίζουν καινούργιους ανθρώπους και μπορεί να εξηγήσουν το παιχνίδι όσο περισσότερο μπορούν.

Αν υπάρχει  πισίνα ή τζακούζι για παράδειγμα, μπείτε μέσα γυμνοί, κοντά σε άλλους ανθρώπους. Είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος, για να κάνετε νέους φίλους.

 

Η δεοντολογία του swinging

Το swinging πάντα υπήρχε, πιθανόν από τότε που οι άνθρωποι κρατούσαν αρχείο. Είχε πολύ διαφορετικές κοινωνικές επιπτώσεις κατά τη διάρκεια των αιώνων. Στη δεκαετία του 60 και 70 ήταν πολύ δημοφιλές (the swinging 60’s).

Υπάρχουν κάποιοι κανόνες που χρειάζεται να ακολουθούνται, αν και δεν είναι απαράβατοι, αλλά σκοπεύουν σε μια γενικότερη κατανόηση του συγκεκριμένου τρόπου ζωής, κάτι σαν ηθική δεοντολογία.

Να είστε έντιμοι και ειλικρινείς.

Μιλάτε στο σύντροφό σας. Πείτε πώς αισθάνεστε.

Να είστε ο εαυτός σας.

Αποφασίστε ποιές είναι οι ανάγκες, οι επιθυμίες και τα ενδιαφέροντά σας.

Πείτε στους άλλους ποιες είναι οι ανάγκες , οι επιθυμίες και τα ενδιαφέροντά σας.

Χρησιμοποιείστε οπωσδήποτε προφύλαξη.

Δοκιμάστε καινούργια πράγματα που είναι εντός των ορίων σας.

Κινηθείτε στους δικούς σας ρυθμούς και μην πιέζεστε από τους άλλους.

Να απαντάτε ακόμη κι αν πρόκειται να πείτε ‘όχι ευχαριστώ’.

Κάντε λίγη ‘έρευνα’.

Διασκεδάστε πραγματικά και απολαύστε την εμπειρία.

Μην είστε αγενείς.

Να είστε σαφείς ως προς τις επιθυμίες σας.

Μην ψεύδεστε.

Μην προσπαθείτε να ξεπεράσετε τα όρια των άλλων.

Μην απατήσετε, μπορεί να αποκαλυφθείτε.

Μην δώσετε προσωπικές πληροφορίες, περιμένετε μέχρι να νιώσετε βολικά με τους άλλους.